Thomas Kramer

DADES RÀPIDES
Data de naixement 27 d'abril de 1957
Lloc de naixement Frankfurt
País Alemanya
Religió No disponible
Edat 64 anys, 6 mesos, 6 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Thomas Kramer

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Thomas Kramer, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Thomas Kramer? Amb qui té Thomas Kramer ara i quants diners té Thomas Kramer?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens joia Burda

Biografia de Thomas Kramer

Thomas Kramer és un famós Famosa , que va néixer el 27 d'abril de 1957 en Alemanya . Segons els astròlegs, el de Thomas Kramer signe del zodíac és Taure .

Thomas Kramer (nascut el 27 d'abril de 1957) és un promotor immobiliari i capitalista de risc d'origen alemany, destacat per la seva part en la reurbanització de South Beach, Miami, Florida. Els projectes de desenvolupament de Thomas Kramer inclouen l'Apogee, la Torre Portofino, el Murano Grande i el Club Nàutic.Kramer és el fill d'un corredor de borsa de Frankfurt Willi Kramer. Va assistir a l'internat de Salem. Després va fer un aprenentatge d'intermediació a Londres i es va convertir en corredor amb llicència. Es va unir a l'empresa del seu pare, abans de passar a Shearson Lehman Brothers. Va fundar la seva pròpia empresa el 1986, TK Kapitalverwaltung GmbH.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Thomas Kramer ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Anem a comprovar-ho! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Thomas Kramer no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Thomas Kramer en aquest article. Si us plau, revisa l'article després d'uns dies.

A principis de la dècada de 1990, Kramer va comprar per 45 milions de dòlars grans porcions de South Pointe, l'extrem sud de South Beach, una zona amb molta criminalitat i pobresa. L'acord li va permetre consolidar les seves participacions en un intercanvi de terres. També va netejar la zonificació per permetre la construcció dels edificis més alts al sud de Manhattan. Tota la zona es va convertir en una zona residencial de primer nivell.

valor net de brandon jennings

Valor net de Thomas Kramer

Thomas Kramer és un dels la celebritat més rica i figura a la celebritat més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Thomas Kramer el patrimoni net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i sou de Thomas Kramer
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Famosa
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

A principis de la dècada de 1990, Kramer va comprar per 45 milions de dòlars grans porcions de South Pointe, l'extrem sud de South Beach, una zona amb molta criminalitat i pobresa. L'acord li va permetre consolidar les seves participacions en un intercanvi de terres. També va netejar la zonificació per permetre la construcció dels edificis més alts al sud de Manhattan. Tota la zona es va convertir en una zona residencial de primer nivell.

El 1992, Thomas Kramer va comprar la Dona en una butaca, pintada el 1932 per Pablo Picasso, per 2,86 milions de dòlars, molt per sota del preu previst de 3,5 milions a 4,5 milions de dòlars.

Alçada de Thomas Kramer

L'alçada de Thomas Kramer No disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Thomas Kramer
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mides corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus/Talla de sabata No disponible

L'any 2000, Verena von Mitschke-Collande i Claudia Miller-Otto, filles de Siegfried Otto, la fillastra del qual es va casar breument amb Thomas Kramer, van guanyar un acord de 90 milions de dòlars contra Kramer en un tribunal suís. Els demandants havien finançat les compres immobiliàries de Thomas Kramer a Miami, però quan tenien la intenció de cobrar els seus diners el 1995, Thomas Kramer va intentar anul·lar la sol·licitud i va perdre. Quan les filles Otto van llançar la sol·licitud de cobrament a Florida, que incloïa les seves 1,84 acres de propietats de Miami, Thomas Kramer va transferir la majoria dels seus actius a l'illa de Man.

Amb qui està sortint Thomas Kramer?

Segons els nostres registres, Thomas Kramer és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Thomas Kramer's no està sortint amb ningú.

Registre de Relacions : No tenim registres relacions passades per a Thomas Kramer. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Thomas Kramer!

Fets i curiositats

Classificat a la llista de la celebritat més popular . També està classificat a la llista d'elit de celebritats famoses nascudes a Alemanya . Thomas Kramer celebra l'aniversari el 27 d'abril de cada any.

En un informe d'audiència fet públic el 2014, Thomas Kramer va explicar que havia perdut tota la responsabilitat financera des d'aquell esdeveniment. L'agost de 2017, la seva casa a Star Island va ser subhastada i venuda per 40 milions de dòlars.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.