jenyastayveritat

Exploreu el valor net de jenyastaytrue, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jenyastaytrue va néixer el 29 de setembre de 2000 a Rússia. Estrella russa de les xarxes socials que ha guanyat fama pel seu canal de TikTok jenyastaytrue. Ha aconseguit més de 5 milions de likes en total per les seves sincronitzacions de llavis de text en vídeo i muntatges que sovint creen escenes.

Bradley Schmidt

Exploreu el valor net de Bradley Schmidt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bradley Schmidt va néixer el 30 de setembre de 2001 als Estats Units. Estrella de TikTok que ha guanyat fama pel seu canal bradleydavid912. Ha guanyat més de 8 milions de likes per a la seva sèrie original de creació de bricolatge sobre la creació del casc mandalorià de la sèrie homònima Disney + juntament amb clips còmics.

Amy Boiss

Exploreu el valor net d'Amy Boiss, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Amy Boiss va néixer el 30 de setembre de 1993 als Estats Units. Personalitat de TikTok que ha guanyat fama pel seu canal homònim. Ha aconseguit més de 48 milions de m'agrada pels seus reptes i bromes de text en vídeo.

Keegen Gutierrez

Exploreu el valor net de Keegen Gutierrez, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Keegen Gutierrez va néixer el 30 de setembre de 2001 als Estats Units. Estrella de TikTok que ha guanyat fama pel seu canal homònim. Ha guanyat més d'1,9 milions de 'm'agrada' per les seves sincronitzacions de llavis de text en vídeo, temps de contes i balls amb les tendències populars de TikTok.

Gabriella Valerio

Exploreu el valor net de Gabriella Valerio, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Gabriella Valerio va néixer el 30 de setembre del 2004 als Estats Units. Creador de vídeo relacionable que ha guanyat més de 90.000 seguidors publicant diversos vlogs, vídeos de pantalla verda, contingut de comèdia i molt més. Se la coneix a TikTok amb el nom d’usuari ellavalerio_.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Bamikell

Exploreu el valor net de Bammikell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bammikell va néixer l'1 d'octubre de 1995 als Estats Units. Personalitat còmica que ha guanyat fama pel seu canal Bammikell TikTok. Els seus memes còmics i esbossos sovint basats en l'humor observacional l'han ajudat a acumular un gran nombre de seguidors.

Maddie Marcum

Exploreu el valor net de Maddie Marcum, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Maddie Marcum va néixer el 30 de setembre de 1995 als Estats Units. Personalitat verificada de TikTok i creador de contingut reconegut per compartir creacions inspiradores de galetes de bricolatge. Ha acumulat més d'1,7 milions de seguidors per les seves llaminadures.

Bruno Gomes

Exploreu el patrimoni net de Bruno Gomas, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Bruno Gomas va néixer el 30 de setembre de 1999 a Portugal. Personalitat sincronitzadora de llavis i vlogger a TikTok que sovint publica vídeos en anglès, tot i que és de Portugal i del Brasil. Ha acumulat 220.000 fans a l'aplicació i més tard va crear un canal de YouTube per a ell el març del 2017.

Justin Jordan

Exploreu el valor net de Justin Jordan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Justin Jordan va néixer l'1 d'octubre de 1998 a Alemanya.

Alyssa Bowers

Exploreu el valor net d'Alyssa Bowers, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Alyssa Bowers va néixer l'1 d'octubre de 1999 als Estats Units. Estrella de TikTok que ha guanyat fama pel contingut del seu canal lyssbree TikTok. S'ha guanyat una popularitat massiva per les seves sincronitzacions de llavis i muntatges musicals amb cançons i música populars.

xoxoSamyo

Exploreu el valor net de xoxoSamyo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós xoxoSamyo va néixer el 30 de setembre de 2000 als Estats Units. Personalitat de vídeo de TikTok verificada que és capaç de trobar maneres divertides de demostrar les seves experiències diàries a la vida a més de publicar vídeos de ball. El seu compte de xoxosamyo ha aconseguit més de 650.000 seguidors.

Zach Beale

Exploreu el valor net de Zach Beale, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Zach Beale va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. Creador de vídeos de comèdia a TikTok que es va fer viral amb més d'1 milió de 'm'agrada' per a un vídeo anomenat 'Sóc un noi puny'. Ho sé.' Al vídeo, aboca pèsols al terra i li diu a la seva mare: 'He fet pipí al terra'.

violettcruzzz

Exploreu el valor net de violettcruzzz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa violettcruzzz va néixer el 30 de setembre de 1998 als Estats Units. Estrella de TikTok que és millor reconeguda pels seus vídeos de dansa viral i contingut d’estil de vida, inclosos els clips de la seva formació per convertir-se en infermera. També és influenciadora i ambaixadora d’iSmile i de diverses altres marques que promou a TikTok per als seus més de 170.000 fans.

Heaven Beasley

Exploreu el valor net de Heaven Beasley, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Heaven Beasley va néixer l'1 d'octubre de 1999 als Estats Units. Creador de contingut de broma, comèdia i sincronització de llavis que va arribar a la fama compartint vídeos al seu compte TikTok oficial de ferrocarril. Ha anat acumulant més de 180.000 fans a la plataforma.

Olivia Spencer

Exploreu el valor net d'Olivia Spencer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Olivia Spencer va néixer el 29 de setembre de 2001 als Estats Units. Celebritat de les xarxes socials que va ser àmpliament reconeguda pel seu compte de TikTok @oliviahuntttt. La seva barreja de pantalla verda, música i imatges de comèdia li han portat més de 260.000 fans a l'aplicació.

Lexi Brandt

Exploreu el valor net de Lexi Brandt, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Lexi Brandt va néixer el 29 de setembre del 2001 als Estats Units. Creadora de contingut de punt de vista que va aconseguir la fama publicant vídeos de sincronització de llavis i comèdies al seu compte lexicònic de TikTok. Ha creat una base de fans de més de 180.000 seguidors a la plataforma.

Grifen Deckard

Exploreu el valor net de Grifen Deckard, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Grifen Deckard va néixer el 29 de setembre del 2000 als Estats Units. Artista visual i creador de contingut el compte de TikTok de @grifdeck el va portar a la vista del públic. Les seves comèdies i els seus mini vlogs l’han ajudat a guanyar més de 180.000 fans i més de 3,8 milions d’agradats.

Sami_Tat

Exploreu el valor net de Sami_Tat, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sami_Tat va néixer el 30 de setembre de 2004 a Veneçuela. Crown ha verificat el creador de TikTok conegut a l'aplicació com sami_tat que es va fer conegut pels seus vídeos de ball. Guanyaria més de 110.000 fans.

Keyshawn Smith

Exploreu el valor net de Keyshawn Smith, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Keyshawn Smith va néixer el 29 de setembre de 2001 als Estats Units. Estrella de TikTok que ha crescut a la fama pel seu canal papikeyshawn. Els seus esbossos còmics i mems l'han ajudat a aconseguir més de 5 milions de likes.