Tom Chaplin

DADES RÀPIDES
Data de naixement 8 de març de 1979
Lloc de naixement Anglaterra
País Regne Unit
Religió No disponible
Edat 42 anys, 7 mesos, 21 dies
Horòscop Peixos

Compte enrere d'aniversari de Tom Chaplin

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Tom Chaplin, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Tom Chaplin? Amb qui està trobant Tom Chaplin ara i quants diners té Tom Chaplin?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Natalie Chaplin
Nens No disponible

Biografia de Tom Chaplin

Tom Chaplin és un famós Cantant de rock , que va néixer el 8 de març de 1979 dins Regne Unit . El vocalista principal i compositor de la banda de rock alternatiu Keane, el grup conegut per Somewhere Only We Know. Al seu costat a Keane hi ha el pianista i compositor Tim Rice-Oxley, el baixista Jesse Quin i el bateria Richard Hughes. Segons Astròlegs, el de Tom Chaplin signe del zodíac és Peixos .

Thomas Oliver Chaplin (nascut el 8 de març de 1979) és un cantautor, músic i compositor anglès, més conegut com a cantant principal de la banda britànica de pop rock Keane.El seu pare, David Chaplin, va ser director de la Vinehall School de Robertsbridge, on va ser estudiant al costat dels futurs companys de banda Tim Rice-Oxley i Richard Hughes. Té una filla anomenada Freya amb la seva dona Natalie, amb qui es va casar el 2011.

Mentrestant, l'any 1995, el trio de Scott, Rice-Oxley i Hughes van iniciar la seva primera banda, The Lotus Eaters. Era una banda de covers que tocava U2, Oasis i The Beatles als pubs de Sussex. Tim Rice-Oxley va convidar Chaplin a unir-se a la banda com a guitarrista acústic. Poc temps després, el 1997, el nom de la banda va canviar a Keane i Chaplin es va convertir en el cantant principal.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Tom Chaplin ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Tom Chaplin no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Tom Chaplin en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Chaplin va ser convidat a unir-se a la banda per Rice-Oxley, després que finalment va convèncer els altres dos, el 1997, quan es va canviar el nom de The Lotus Eaters per Cherry Keane, en honor d'una amiga de la mare de Chaplin. Més tard, 'Cherry' es va eliminar del nom.

Valor net de Tom Chaplin

Tom Chaplin és un dels el cantant de rock més ric i figura a la cantant de rock més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Tom Chaplin el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i sou de Tom Chaplin
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Cantant de rock
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Anteriorment va formar part de la banda, The Lotus Eaters, en la qual va cobrir artistes com U2, Oasis i The Beatles a pubs de Sussex.

Chaplin va ser convidat a unir-se a la banda per Rice-Oxley, després que finalment va convèncer els altres dos, el 1997, quan es va canviar el nom de The Lotus Eaters per Cherry Keane, en honor d'una amiga de la mare de Chaplin. Més tard, 'Cherry' es va eliminar del nom.

El juliol de 1997, Chaplin va anar a Sud-àfrica per al seu any sabàtic, durant el qual la resta de membres de la banda es preparaven per a un concert. Quan Hughes va anar a recollir Chaplin un any més tard, el 3 de juliol de 1998, les seves primeres paraules van ser: Tenim un concert en deu dies. Aquesta seria la primera actuació de la banda al pub Hope & Anchor el 13 de juliol de 1998. Aleshores Chaplin va començar a estudiar una llicenciatura en història de l'art a la Universitat d'Edimburg, abans de marxar per seguir la seva carrera musical a Londres.

Alçada de Tom Chaplin

L'alçada de Tom Chaplin 6 peus 2 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Tom Chaplin
Alçada 6 peus 2 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Era un gran aficionat al futbol i va revelar la seva devoció per Ipswich Town a Soccer AM el 2010.

Amb Scott a la formació com a guitarrista principal, Chaplin va haver de tocar la guitarra acústica. Des que Scott va marxar l'any 2001, pren principalment la veu principal, però també toca l'orgue a Hamburg Song durant alguns concerts en directe, així com un piano distorsionat per a cançons més noves del seu segon àlbum. També va participar en la re-enregistrament de Band Aid 20 de Do They Know It's Christmas? el novembre de 2004 fent un solo on the line alimenta el món, cosa que no s'havia fet en versions anteriors on cantaven tots els artistes.

si-yeon singer

Amb qui està sortint Tom Chaplin?

Segons els nostres registres, Tom Chaplin és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. Al juny del 2021, Tom Chaplin's no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Tom Chaplin. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Tom Chaplin!

Ha tocat la guitarra acústica en cançons com Your Eyes Open des de la gira del 2006 al Regne Unit, i durant el 2007 va tocar solos acústics de Broken Toy i The Frog Prince. Va tocar la guitarra al tercer àlbum de Keane, Perfect Symmetry i ha estat el guitarrista principal en els espectacles en directe de l'àlbum. Tom toca tres guitarres Fender Telecaster diferents: una vermella, una blanca i una altra blava.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el cantant de rock més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Regne Unit . Tom Chaplin celebra l'aniversari el 8 de març de cada any.

El 22 d'agost de 2006, Chaplin va declarar que estava rebent tractament per problemes d'abús de drogues. Ell i els seus companys de banda van cancel·lar la seva gira nord-americana per a la seva rehabilitació després que va sortir del seu hotel al Japó sense avís, i va optar per volar de tornada a Gran Bretanya sol. Va sortir de la clínica Priory de Londres el 6 d'octubre, però va continuar rebent tractament després de marxar.

Chaplin utilitza un orgue Hammond XK2 per a Hamburg Song i Nothing in My Way. Des del maig de 2006, ha utilitzat un Yamaha CP60M per a parts de piano en directe a A Bad Dream, The Frog Prince i Crystal Ball.

Chaplin es va casar amb la seva xicota, Natalie Dive el juny de 2011. Té una filla nascuda el 20 de març de 2014. Resideix a Wittersham, Kent.

L'agost de 2016, Chaplin va dir en una entrevista amb el crític musical Neil McCormick que va començar a consumir drogues durant l'anticipació del seu àlbum en solitari. Va dir que l'ansietat per l'àlbum va fer que tornés a treure coca al nas. Chaplin va dir que gairebé va morir una nit del 2015. Va dir que la gent va començar a renunciar a ell i la seva dona li va dir una vegada que l'estimava per si no el tornava a veure mai més. Chaplin es va recuperar en veure un psicoanalista. Va dir que els últims 12 mesos han estat els més feliços de la seva vida amb la seva dona i la seva filla.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.