Trevor Carlin

DADES RÀPIDES
Data de naixement 13 de març de 1963
Lloc de naixement Sant Albans
País Regne Unit
Religió No disponible
Edat 58 anys, 7 mesos, 20 dies
Horòscop Peixos

Compte enrere d'aniversari de Trevor Carlin

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Trevor Carlin valor net, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Trevor Carlin? Amb qui té Trevor Carlin ara i quants diners té Trevor Carlin?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Trevor Carlin

Trevor Carlin és un famós Mecànic , que va néixer el 13 de març de 1963 en Regne Unit . Carlin ha tingut èxit en les fórmules d'automobilisme júnior en un període de més de 25 anys. La carrera de Carlin va començar a la Fórmula Tres Internacional. Com a director d'equip de Bowman Racing, va reunir un grup d'enginyers amb talent i va aconseguir el 1r, 2n i 3r llocs al Campionat Britànic de Fórmula Tres en les tres primeres temporades de l'equip i va guanyar el Gran Premi de Macau de 1989 amb David Brabham al volant. Segons Astròlegs, el de Trevor Carlin signe del zodíac és Peixos .

valor net de bill lipschutz

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Trevor Carlin ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Trevor Carlin no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Trevor Carlin en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valor net de Trevor Carlin

Trevor és un dels el mecànic més ric i figura a la mecànica més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Trevor Carlin el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .Trevor Carlin Valor net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Mecànic
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El 1993, Carlin es va incorporar a West Surrey Racing on va supervisar els programes de curses de Marc Gené, Cristiano da Matta i Pedro de la Rosa abans de negociar el pas de l'equip al Campionat Britànic de Turisme amb Ford Motorsport.

Trevor Carlin Altura

L'alçada de Trevor Carlin No està disponible ara mateix. Trevor pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Trevor Carlin
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
El 1996, va formar el seu propi equip, Carlin Motorsport. L'equip ha guanyat nou cops el Campionat Britànic de Fórmula Tres, el títol de pilots de la Fórmula Renault 3.5 Series de 2010 i 2011 i el títol d'equips de Fórmula Renault 3.5 de 2011 i els títols d'equips i pilots de la Sèrie GP3 de 2014. L'equip també va competir a la Fórmula E (com Mahindra Racing) la sèrie GP2, i competirà a la propera Fórmula MSA i va començar a córrer a Amèrica el 2015 a Indy Lights guanyant quatre carreres, incloses victòries consecutives en les tres primeres carreres de la temporada. El 2016 va guanyar el campionat de pilots d'Indy Lights amb Ed Jones.

Amb qui està sortint Trevor Carlin?

Segons els nostres registres, Trevor Carlin és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny del 2021, Trevor Carlin's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Trevor Carlin. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Trevor Carlin!

Dades i curiositats

Trevor Classificat a la llista de el mecànic més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Regne Unit . Trevor Carlin celebra l'aniversari el 13 de març de cada any.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.