Xymon Pineda

Exploreu el valor net de Xymon Pineda, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Xymon Pineda va néixer l'1 d'octubre de 2010 a Filipines. Actor de Star Magic que va saltar a la fama quan era nen apareixent al programa de varietats filipí It's Showtime.

Gabriel Santana

Exploreu el valor net de Gabriel Santana, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Gabriel Santana va néixer el 29 de setembre de 1999 al Brasil. Actor brasiler que és més reconegut pels seus papers i aparicions televisives recurrents. És conegut per haver interpretat el paper de Paulo a la popular sèrie Z4 i també va interpretar el personatge Leo a la sèrie Jailers del 2017.

Kadir Polatci

Exploreu el valor net de Kadir Polatci, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Kadir Polatci va néixer el 30 de setembre de 1988 a Turquia. Actor que va trobar elogis a la sèrie de 2014 Kardes Payi en el paper de Deniz. També va protagonitzar el programa Brother's Share el mateix any. Té més de 40.000 seguidors al seu compte d'Instagram kadirpolatci.

Ashley Hamilton

Exploreu el valor net d'Ashley Hamilton, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Ashley Hamilton va néixer el 30 de setembre de 1974 als Estats Units. Actor nord-americà que ha aparegut en múltiples produccions de cinema i televisió i és conegut per les seves relacions personals d'alt perfil.

Stuart Lafferty

Exploreu el valor net de Stuart Lafferty, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Stuart Lafferty va néixer l'1 d'octubre de 1987 als Estats Units. Actor nascut a Califòrnia que va aparèixer a la pel·lícula de televisió Quantum Apocalypse i en episodis de la sèrie de televisió One Tree Hill.

Beck Bennett

Exploreu el valor net de Beck Bennett, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Beck Bennett va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Actor nord-americà conegut com la cara de la campanya comercial d'AT&T 'No és complicat'. Es va unir al repartiment de Saturday Night Live en la seva 39a temporada i se sap que fa impressions de celebritats com Vin Diesel, Bill Clinton i Matthew McConaughey.

Sattabut Laedeke

Exploreu el valor net de Sattabut Laedeke, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sattabut Laedeke va néixer l'1 d'octubre de 2000 a Tailàndia. Actor tailandès que ha guanyat fama pels seus papers a Cause You're My Boy, Slam Dance: The Series i més.

Bruno Heder

Exploreu el valor net de Bruno Heder, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bruno Heder va néixer el 30 de setembre de 1986 al Brasil. Personalitat de la televisió més famosa per oferir programes a Disney Channel Brasil, com ara Zapping Zone i The U-Mix Show. També és un actor que ha aparegut en programes com Soy Luna i Quando Toca o Sino.

Larry Lamb

Exploreu el valor net de Larry Lamb, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Larry Lamb va néixer l'1 d'octubre de 1947 al Regne Unit. Actor britànic que es va fer conegut pel seu paper d'Archie Mitchell a la telenovel·la de la BBC EastEnders i que ha protagonitzat moltes obres teatrals des dels anys 70.

Isaiah Stannard

Exploreu el valor net d'Isaiah Stannard, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Isaiah Stannard va néixer l'1 d'octubre de 2004 als Estats Units. Membre del repartiment de la sèrie NBC Good Girls en el paper de Sadie Marks, que anteriorment va aparèixer a la pel·lícula del 2017 Brad's Status.

Alexis Creu

Exploreu el patrimoni net d’Alexis Cruz, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Alexis Cruz va néixer el 29 de setembre de 1974 als Estats Units. Actor que va obtenir el reconeixement pels seus papers com a Rafael a la sèrie de televisió Touched by an Angel i com a Skaara a la sèrie de televisió Stargate SG-1.

Tony Hale

Exploreu el valor net de Tony Hale, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Tony Hale va néixer el 30 de setembre de 1970 als Estats Units.

George Peppard

Exploreu el patrimoni net de George Peppard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Peppard va néixer l'1 d'octubre de 1928 als Estats Units. Va interpretar el paper del líder de fumar cigars de The A-Team de televisió i el paper titular de Thomas Banacek de la sèrie, Banacek.

Guo Junchen

Exploreu el valor net de Guo Junchen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Guo Junchen va néixer l'1 d'octubre de 1997 a la Xina.

Werner Bercht

Exploreu el valor net de Werner Bercht, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Werner Bercht va néixer el 30 de setembre de 1997 a Mèxic. Actor mexicà que ha actuat en programes de televisió com Como dice el dicho i Sueño de amor. Va interpretar el paper de Claudio a la sèrie de televisió La rosa de Guadalupe.

Howard Cai

Exploreu el valor net de Howard Cai, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Howard Cai va néixer el 29 de setembre de 1990 a la Xina. Actor que és àmpliament reconegut per la seva interpretació de Kwan a la comèdia del 2012 Celebrity Sex Tape. També ha aparegut en diversos programes de televisió, incloent Lady Dynamite i The Thundermans.

Walter Matthau

Exploreu el valor net de Walter Matthau, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Walter Matthau va néixer l'1 d'octubre de 1920 als Estats Units. Actor guanyador de l'Acadèmia que va protagonitzar amb Jack Lemmon la pel·lícula de 1968 The Odd Couple. Com Lemmon, Matthau mai va tenir cap paper de televisió de llarga durada, enganxant-se a les pel·lícules i minisèries de televisió.

Ted King

Exploreu el valor net de Ted King, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Ted King va néixer l'1 d'octubre de 1965 als Estats Units.

Boran Kuzum

Exploreu el valor net de Boran Kuzum, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Boran Kuzum va néixer l'1 d'octubre de 1992 a Turquia.

Gary Wales

Exploreu el valor net de Gary Wales, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Gary Wales va néixer el 29 de setembre de 1995 a Escòcia.