Sam Rodríguez

Exploreu el valor net de Sam Rodriguez, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sam Rodríguez va néixer el 29 de setembre de 1969 als Estats Units. Evangelista cristià millor reconegut com a portaveu dels evangèlics hispans. Va fundar la National Hispanic Christian Leadership Conference de la qual exerceix com a president des de l'any 2000.

Ivette Hernández

Exploreu el valor net d'Ivette Hernández, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Ivette Hernández va néixer el 29 de setembre de 1985 a Mèxic. Model i presentadora de televisió més coneguda pel seu treball amb TV Azteca. Ha aparegut en nombrosos programes a la xarxa com Hasta mañana es lunes i Locas por el fútbol.

Marián Sabaté

Exploreu el valor net de Marián Sabaté, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Marián Sabaté va néixer l'1 d'octubre de 1966 a Espanya. Presentador de programes de televisió hispano-equatorià que va obtenir per primera vegada l'atenció nacional com a presentador del programa de varietats Aló Q' Tal América als anys 90. Es va retirar del seu paper de presentadora del programa de Teleamazonas Jarabe de Pico el setembre de 2018.

Núria Marín

Exploreu el valor net de Núria Marín, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Núria Marín va néixer el 29 de setembre de 1981 a Espanya. Presentadora i guionista que va debutar com a presentadora el 2013 a Cazamariposas. També ha presentat Hable con ellas i Made in Spain de Telecinco.

Brian McFayden

Exploreu el valor net de Brian McFayden, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Brian McFayden va néixer l'1 d'octubre de 1976 als Estats Units.

Manuela Cardona Rojas

Exploreu el patrimoni net de Manuela Cardona Rojas, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Manuela Cardona Rojas va néixer el 30 de setembre de 1992 a Colòmbia. Presentadora de programes de televisió que es va unir a l’equip de La Kalle el novembre del 2017. Té més de 170.000 seguidors al seu compte d’Instagram de manucardonarojas.

Isabel Webster

Exploreu el valor net d'Isabel Webster, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Isabel Webster va néixer el 29 de setembre de 1983 al Regne Unit. Presentador de televisió i lector de notícies millor reconegut com a cohost de la sèrie Sunrise de Sky News. També va informar anteriorment de divisions locals, regionals i nacionals de BBC News.

Alessandra Scatena

Exploreu el patrimoni net d'Alessandra Scatena, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Alessandra Scatena va néixer el 30 de setembre de 1975 al Brasil. Actriu i presentadora de televisió brasilera que és més coneguda pel seu treball al programa Domingo Legal.

Gaby Roslin

Exploreu el patrimoni net de Gaby Roslin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Gaby Roslin va néixer el 12 de juliol de 1964 al Regne Unit. Presentador de televisió anglès de Motormouth, Crufts Dog Show i Life Begins Again.

Ali Stagnitta

Exploreu el valor net d'Ali Stagnitta, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ali Stagnitta va néixer l'11 de juny de 1994 als Estats Units. Personalitat mediàtica nord-americana que es va donar a conèixer al públic com a reporter davant la càmera i escriptor de notícies per a Hollywood Life. També ha aparegut a Cheddar, CTV i al podcast Impaulsive.

Joe Franklin

Exploreu el valor net de Joe Franklin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Joe Franklin va néixer el 9 de març de 1926 als Estats Units. Recordat pel seu llarg programa de converses televisives The Joe Franklin Show, aquest expert en cultura popular i entreteniment també destaca per les seves publicacions, que inclouen Movie Trivia de Joe Franklin; Enciclopèdia de còmics de Joe Franklin; i Awfully Corny Joke Book de Joe Franklin.

Shonali Nagrani

Exploreu el valor net de Shonali Nagrani, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Shonali Nagrani va néixer el 20 de desembre de 1981 a l'Índia.

Donna Saragossa

Exploreu el valor net de Donna Zaragoza, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Donna Zaragoza va néixer el 30 de setembre de 1987 a Mèxic. Conductora i personalitat de programes de televisió més coneguda pel seu treball al programa Que Pokar de Televisa. Aquesta exposició la va ajudar a acumular més de 60.000 seguidors al seu compte Instagram de donnazd.

Shelly Strong

Exploreu el valor net de Shelly Sterk, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shelly Sterk va néixer el 30 d'abril de 1991 als Països Baixos. Estrella de la realitat i presentadora que es va conèixer per primera vegada com a reportera de RTL Boulevard. Després va començar a presentar a Galileo de RTL 5. També va competir a Expedition Robinson el 2017.

Rizky Kinos

Exploreu el valor net de Rizky Kinos, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Rizky Kinos va néixer el 23 d’octubre de 1985 a Indonèsia. Presentador de televisió indonesi conegut per haver acollit Jhon Lenong de Trans 7 i Black in News d’ANTV. Va guanyar 470.000 seguidors a Instagram.

Anne Lindfjeld

Exploreu el valor net d'Anne Lindfjeld, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Anne Lindfjeld va néixer el 13 de maig de 1981 a Dinamarca. Presentadora de programes de televisió de Dinamarca, més coneguda per les seves aparicions a MTV danès. Té una popular pàgina d'Instagram amb fotos d'estil de vida, modelatge i viatges.

Bobby Heenan

Exploreu el valor net de Bobby Heenan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bobby Heenan va néixer l'1 de novembre de 1944 als Estats Units. Gestor i comentarista colorit conegut pel seu temps amb WWF, AWA i WCW. Es va convertir en membre del Saló de la Fama de la WWE el 2004.

Jordan Mendoza

Exploreu el valor net de Jordan Mendoza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jordan Mendoza va néixer el 16 d'abril de 1993 a Veneçuela. Personalitat de la televisió, actor i model més famós pel seu treball d'amfitrió al programa matinal veneçolà Portada. Com a actor, ha aparegut en programes com la telenovel·la Para Verte Mejor.

Amanda de Cadenet

Exploreu Amanda de Cadenet patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Amanda de Cadenet va néixer el 19 de maig de 1972 al Regne Unit.

Ezgi Sertel

Exploreu el valor net d'Ezgi Sertel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ezgi Sertel va néixer l'1 d'octubre de 1981 a Turquia. Personalitat de la televisió que ha actuat com a presentadora de diversos programes turcs relacionats amb l'alimentació, com ara The Flavour Map i Medicinal Meals with Ezgi. També ha actuat en programes com Kollama i Tek Türkiye.