Senyor Dam

Exploreu el valor net d'Anh Dam, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa presa Anh va néixer l'1 d'octubre de 1996 a Vietnam. Soci de Twitch conegut com AnhieRawrs, conegut principalment per la transmissió de League of Legends per més de 40.000 seguidors. Publica diversos moments destacats del seu flux al seu canal de YouTube, també anomenat AnhieRawrs.

Mira Twitch

Exploreu el valor net de Mira Twitch, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Mira Twitch va néixer l'1 d'octubre de 1990 a Rússia. Emissora i personalitat de Twitch coneguda per la transmissió regular de contingut In Real Life (IRL) al seu canal mira. Ha acumulat més de 310.000 seguidors a la plataforma.

Issa fantasma

Exploreu el valor net de Ghost Issa, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Famous Ghost Issa va néixer el 29 de setembre del 2001 a Suïssa. Estrella de Twitch que ha guanyat fama pel seu canal Issa. Ha augmentat fins a arribar a una popularitat massiva com a transmissor col·laborador per a les seves transmissions en directe i destaca els seus jocs de gran mort a Fortnite.

Zachary Cornatzer

Exploreu el valor net de Zachary Cornatzer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Zachary Cornatzer va néixer el 29 de setembre de 1992 als Estats Units. Conegut en línia com ManNamedCorn, és un creador de contingut de YouTube que s'identifica millor com a transmissor en directe de Twitch on juga als jocs de Xbox One Halo, Call of Duty i Smite.

Camila Silveira

Exploreu el valor net de Camila Silveira, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Camila Silveira va néixer el 29 de setembre de 1994 al Brasil. Jugador, estrella de les xarxes socials i actriu que és més famosa a Twitch per jugar a League of Legends i servir com a llançadora en esdeveniments en directe del joc. Com a actriu, ha aparegut o. n els espectacles Em Família i Chapa Quente

FireDragon764

Exploreu el valor net de FireDragon764, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós FireDragon764 va néixer el 30 de setembre de 1993 als Estats Units. Jugador en línia que és conegut pel seu canal de transmissió en directe de firedragon764 Twitch. Ha guanyat popularitat pels seus fluxos freqüents de títols de jocs de la marca Nintendo, inclosa la mansió de Luigi.

AWildWaterMelon

Exploreu el valor net d'AWildWaterMelon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós AWildWaterMelon va néixer el 9 d'abril de 1989 al Regne Unit. Jugador de Twitch i YouTube més conegut per jugar a Call of Duty pels seus més de 10.000 seguidors de Twitch. També publica vlogs i jocs al seu canal de YouTube aWildWaterMelonAppears.

Marcus Hill

Exploreu el valor net de Marcus Hill, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Marcus Hill va néixer el 30 de març de 1992 als Estats Units. Antic jugador professional d'eSports que va competir al millor equip d'Amèrica del Nord i es va convertir en creador de contingut a YouTube i Twitch. Conegut a la comunitat de jocs com Dyrus, ha acumulat més de 750.000 subscriptors a YouTube i més de 7.000 seguidors a Twitch. És més conegut pel seu contingut de League of Legends.

Filol

Exploreu el valor net de Phylol, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Phylol va néixer el 30 de setembre de 1991 al Regne Unit. Jugador britànic conegut com un popular streamer del joc en línia Arena of League League of Legends. Fins ara, la seva reproducció de phy_games Twitch va atreure més de 60.000 seguidors.