Valesca Popozuda

DADES RÀPIDES
Data de naixement 6 d'octubre de 1978
Lloc de naixement riu de Janeiro
País Brasil
Religió No disponible
Edat 43 anys, 0 mesos, 19 dies
Horòscop lliura

Compte enrere d'aniversari de Valesca Popozuda

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valesca Popozuda valor net, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Valesca Popozuda? Amb qui està sortint ara Valesca Popozuda i quants diners té Valesca Popozuda?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens Pablo Gomez

Biografia de Valesca Popozuda

Valesca Popozuda és famosa Cantant de Funk , que va néixer el 6 d'octubre de 1978 en Brasil . Cantant i ballarí brasiler que va guanyar popularitat com a membre fundador de la banda de funk carioca Gaiola das Popozudas. El 2011, va quedar quarta a la sèrie de realitat A Fazenda. Segons els astròlegs, el de Valesca Popozuda signe del zodíac és lliura .

quants anys té Dave Dahl

Valesca va néixer el 6 d'octubre de 1978 al barri d'Irajá, a Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil. Té un fill anomenat Pablo (nascut l'any 1999) i actualment viu a la seva ciutat natal.El seu fill Pablo va néixer l'any 1999.

Valesca Reis Santos, més coneguda com Valesca Popozuda (nascuda el 6 d'octubre de 1978 a Rio de Janeiro, Rio de Janeiro) és una músic, ballarina i antiga concursant de reality shows brasilera. Va ser la cantant principal de la banda brasilera de funk carioca Gaiola das Popozudas. El seu nom artístic és el portuguès brasiler per a Valesca de gran cul.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Valesca Popozuda ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Valesca Popozuda no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Valesca Popozuda en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

És membre fundadora del grup brasiler de funk carioca Gaiola das Popozudas, que es va crear a principis dels anys 2000 (dècada), les cançons més famoses del qual inclouen Late que eu tô passando (Bark because I'm Passing by), Agora eu tô solteira i la seva versió sense censura, Agora eu virei puta i Quero te dar. Valesca destaca per la seva veu una mica ronca, per la seva irreverència i les natges grans (que estan assegurades per R$ 5.000.000, tenen implants de silicona de 550 ml a cada costat i són prou grans per equilibrar un got). Va ser la companya de play del juny de 2009 del Playboy brasiler. L'any 2011, va participar en la quarta edició del reality show brasiler A Fazenda, on va quedar 4a. Valesca s'entenia amb tots els de la casa, i va ser massa ben rebut pel públic perquè, juntament amb Raquel Pacheco, Monique Evans i Joana Machado (les tres finals del programa), van formar part de l'aliança més popular d'aquella temporada.

Valor net de Valesca Popozuda

Valesca Popozuda és una de les el cantant de funk més ric i figura a la cantant de funk més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Valesca Popozuda el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Valesca Popozuda
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Cantant de Funk
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va créixer al barri Iraja de Rio de Janeiro i va fundar Gaiola das Popozudas l'any 2000.

És membre fundadora del grup brasiler de funk carioca Gaiola das Popozudas, que es va crear a principis dels anys 2000 (dècada), les cançons més famoses del qual inclouen Late que eu tô passando (Bark because I'm Passing by), Agora eu tô solteira i la seva versió sense censura, Agora eu virei puta i Quero te dar. Valesca destaca per la seva veu una mica ronca, per la seva irreverència i les natges grans (que estan assegurades per R$ 5.000.000, tenen implants de silicona de 550 ml a cada costat i són prou grans per equilibrar un got). Va ser la companya de play del juny de 2009 del Playboy brasiler. L'any 2011, va participar en la quarta edició del reality show brasiler A Fazenda, on va quedar 4a. Valesca s'entenia amb tots els de la casa, i va ser massa ben rebut pel públic perquè, juntament amb Raquel Pacheco, Monique Evans i Joana Machado (les tres finals del programa), van formar part de l'aliança més popular d'aquella temporada.

Valesca Popozuda Altura

Altura de Valesca Popozuda No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Valesca Popozuda Alçada i estadístiques corporals
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Va posar a l'edició de juny de 2009 de la Playboy brasilera.

Amb qui està sortint Valesca Popozuda?

Segons els nostres registres, Valesca Popozuda és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny del 2021, Valesca Popozuda's no està sortint amb ningú.

el patrimoni net de tami anderson
Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Valesca Popozuda. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Valesca Popozuda!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el cantant de funk més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Brasil . Valesca Popozuda celebra l'aniversari el 6 d'octubre de cada any.

Articles D'Interès

Sergio Manoel

Exploreu el valor net de Sergio Manoel, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol de l'Associació Sergio Manoel va néixer el 2 de març de 1972 al Brasil.

Roz Hanby

Exploreu el valor net de Roz Hanby, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa assistent de vol Roz Hanby va néixer el 2 d'octubre de 1951 al Regne Unit.

Lou Johnson

Exploreu el valor net de Lou Johnson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de beisbol Lou Johnson va néixer el 22 de setembre de 1934 als Estats Units.

Monica Mæland

Exploreu el valor net de Monica Mæland, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa advocada Monica Mæland va néixer el 6 de febrer de 1968 a Noruega.

Morton Beiser

Exploreu el valor net de Morton Beiser, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós psiquiatra Morton Beiser va néixer el 16 de novembre de 1936 al Canadà.

Andrej Krementschouk

Exploreu el valor net d’Andrej Krementschouk, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós fotògraf Andrej Krementschouk va néixer el 2 de maig de 1973 a Rússia.

Barbara Gatica

Exploreu el valor net de Barbara Gatica, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de tennis Barbara Gatica va néixer el 16 d'agost de 1996 a Xile.

Charlie Dimmock

Exploreu el valor net de Charlie Dimmock, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Charlie Dimmock va néixer el 10 d’agost de 1966 al Regne Unit. Charlotte Elouise Dimmock (nascuda el 10 d'agost de 1966) és una experta en jardineria anglesa i presentadora de televisió. Va formar part de l'equip de Ground Force, un programa de transformació de jardineria de la BBC, que es va emetre des de 1997 fins a 2005.

Ian McNeice

Exploreu el valor net d'Ian McNeice, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Ian McNeice va néixer el 2 d’octubre de 1950 al Regne Unit.

Maurice Kelly

Exploreu el valor net de Maurice Kelly, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós futbol de la graella Maurice Kelly va néixer el 9 d’octubre de 1972 als Estats Units.

Lyusyena Ovchinnikova

Exploreu el valor net de Lyusyena Ovchinnikova, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós actor Lyusyena Ovchinnikova va néixer el 10 de setembre de 1931 a Ucraïna.

Aquest Thomsen

Exploreu el valor net de Denna Thomsen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Denna Thomsen va néixer l'1 d'octubre de 1985 als Estats Units. Ballarí i coreògraf que es va traslladar a Los Angeles després d'acabar la universitat per seguir una carrera professional de ball. Ha treballat amb diversos grans noms, com Sia i Kanye West.

Jez george

Exploreu el valor net de Jez George, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador de futbol anglès Jez George va néixer el 24 de gener de 1970 al Regne Unit.

Lynn Zimmerman

Exploreu el valor net de Lynn Zimmerman, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora d'hoquei sobre gel Lynn Zimmerman va néixer el 13 de juliol de 1942 al Canadà.

Baris Dilaver

Exploreu el valor net de Barıs Dilaver, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós coreògraf Barıs Dilaver va néixer el 2 de desembre de 1975 a Turquia.

Epic_kendall

Exploreu el valor net d'Epic_kendall, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Epic_kendall va néixer el 20 de desembre de 2007 als Estats Units. Creadora de vídeos coneguda per les seves contribucions a l'aplicació LIKEE, on va aconseguir més de 850.000 seguidors. També és una estrella de TikTok que publica vídeos de comèdia i de sincronització labial.

Toshihito Abe

Exploreu el valor net de Toshihito Abe, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de camp de beisbol Toshihito Abe va néixer el 23 de desembre de 1988 al Japó.

Moon Martin

Exploreu el valor net de Moon Martin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa cantautora Moon Martin va néixer el 31 d’octubre de 1950 als Estats Units.

Park Es-juny

Exploreu el valor net de Park Se-jun, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Gamer Park Se-jun va néixer el 2 de desembre de 1996 a Corea del Sud.

Advocat De Drets Humans

Advocat De Drets Humans

Olivia Dunne

Exploreu el patrimoni net d'Olivia Dunne, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Olivia Dunne va néixer l’1 d’octubre del 2002 als Estats Units. Gimnasta olímpica aspirant que es va convertir en membre de la selecció nacional júnior dels Estats Units el 2017. Ha participat en competicions importants com els campionats dels Estats Units, on va obtenir medalles individuals a la biga, al terra i al voltant. També ha competit a Itàlia, on es va classificar per primera vegada en la competició per equips.

Personalitat D'internet

Personalitat D'internet

Louis Diene Faye

Exploreu el valor net de Louis Diene Faye, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós historiador Louis Diene Faye va néixer el 13 de febrer de 1936 al Senegal.

Kojey Radical

Exploreu el valor net de Kojey Radical, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Kojey Radical va néixer el 4 de gener de 1993 al Regne Unit.

Baco Nikolic

Exploreu el valor net de Baco Nikolic, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Baco Nikolic va néixer el 19 de juny de 1986 a Montenegro.