Vasilis Kikilias

DADES RÀPIDES
Data de naixement 15 de maig de 1974
Lloc de naixement Atenes
País Grècia
Religió No disponible
Edat 47 anys, 5 mesos, 14 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Vasilis Kikilias

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Vasilis Kikilias, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Vasilis Kikilias? Amb qui té Vasilis Kikilias ara i quants diners té Vasilis Kikilias?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Vasilis Kikilias

Vasilis Kikilias és un famós Membre del Parlament Hel·lènic , que va néixer el 15 de maig de 1974 en Grècia . Segons Astròlegs, el de Vasilis Kikilias signe del zodíac és Taure .

Vasilis Kikilias (en grec: Βασίλης Κικίλιας; nascut el 15 de maig de 1974 a Atenes) és un polític grec que actualment exerceix com a ministre de Salut al gabinet de Kyriakos Mitsotakis. És membre del Parlament Hel·lènic per a la Nova Democràcia a la circumscripció A d'Atenes. També és un jugador de bàsquet professional retirat que va jugar al Panionios B.C., Ionikos Nikaias B.C., AEK B.C., Apollon Patras B.C. i la selecció grega.Kikilias va començar la seva carrera de bàsquet amb Panionios BC i Ionikos Nikaias, i després es va traslladar a l'AEK d'Atenes. Va ser membre de l'equip de l'AEK que va guanyar la Copa d'Europa de Saporta 2000 i la Lliga grega de bàsquet A1 2002. També va ser membre de la selecció grega.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Vasilis Kikilias ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Vasilis Kikilias no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Vasilis Kikilias en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

L'any 2006 va ser elegit regidor municipal de la ciutat d'Atenes. L'any 2007 va ser nomenat per l'alcalde d'Atenes com a president de Youth & Sports Organization, càrrec que va ocupar fins al 2011. El 2007 va ser elegit com a membre del Comitè Polític de Nova Democràcia i des de llavors n'és membre. A les eleccions locals de 2010, va ser nomenat prefecte de la regió de l'Àtica, guanyant el segon lloc amb una quota del 47,50% i va ser el cap de la gran oposició de la regió de l'Àtica fins al 2010.

Valor net de Vasilis Kikilias

Vasilis Kikilias és un dels membre més ric del Parlament hel·lènic i figura al membre més popular del Parlament hel·lènic. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Vasilis Kikilias el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Vasilis Kikilias
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Membre del Parlament Hel·lènic
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

L'any 2006 va ser elegit regidor municipal de la ciutat d'Atenes. L'any 2007 va ser nomenat per l'alcalde d'Atenes com a president de Youth & Sports Organization, càrrec que va ocupar fins al 2011. El 2007 va ser elegit com a membre del Comitè Polític de Nova Democràcia i des de llavors n'és membre. A les eleccions locals de 2010, va ser nomenat prefecte de la regió de l'Àtica, guanyant el segon lloc amb una quota del 47,50% i va ser el cap de la gran oposició de la regió de l'Àtica fins al 2010.

Ha estat elegit al Parlament hel·lènic en totes les eleccions des del maig de 2012. Del 10 de juny de 2014 al 27 de gener de 2015, va exercir com a ministre d'Ordre Públic i Protecció Ciutadana al gabinet d'Antonis Samaras. El 9 de juliol de 2019, va ser nomenat ministre de Salut pel primer ministre Kyriakos Mitsotakis. Va exercir com a portaveu de Nova Democràcia del 18 de novembre de 2016 al 9 d'octubre de 2017.

Alçada de Vasilis Kikilias

Altura de Vasilis Kikilias 6 '7 ' pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Vasilis Kikilias
Alçada 6 '7 '
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

Amb qui està sortint Vasilis Kikilias?

Segons els nostres registres, Vasilis Kikilias és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Vasilis Kikilias's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per Vasilis Kikilias. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Vasilis Kikilias!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de membre més popular del Parlament hel·lènic . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Grècia . Vasilis Kikilias celebra l'aniversari el 15 de maig de cada any.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.