Vidar Davidsen

DADES RÀPIDES
Data de naixement 4 de gener de 1958
Lloc de naixement Oslo
País Noruega
Religió No disponible
Edat 63 anys, 9 mesos, 29 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Vidar Davidsen

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Vidar Davidsen, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quina edat té Vidar Davidsen? Amb qui surt Vidar Davidsen ara i quants diners té Vidar Davidsen?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Vidar Davidsen

Vidar Davidsen és un famós Jugador de futbol noruec , que va néixer el 4 de gener de 1958 dins Noruega . Vidar Davidsen (Oslo, nascut el 4 de gener de 1958) és un ex-entrenador de futbol noruec. Davidsen va jugar 46 partits internacionals amb Noruega i va marcar 5 gols. Un d’aquests gols va arribar a la famosa victòria de Noruega per 2-1 contra Itàlia al Stadio Via del Mare de Lecce el setembre de 1985. Actualment treballa com a comentarista de futbol a TV3. Segons els astròlegs, el de Vidar Davidsen signe del zodíac és Capricorn .

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència de Vidar Davidsen & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Vidar Davidsen. Actualitzarem la visió política i religiosa de Vidar Davidsen en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valor net de Vidar Davidsen

Vidar Davidsen és un dels jugador de futbol noruec més ric i figura al jugador de futbol noruec més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Vidar Davidsen el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .Vidar Davidsen Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Jugador de futbol noruec
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Davidsen va començar la seva carrera com a jugador a Bærum, i va tenir un breu període per Frigg abans d'incorporar-se a Vålerenga el 1980. Es va convertir ràpidament en el primer equip habitual, i va ajudar a guanyar la copa de Noruega en la seva temporada de debut. Davidsen i Vålerenga es van convertir en campions de lliga el 1981, el 1983 i el 1984.

Vidar Davidsen Alçada

Alçada de Vidar Davidsen 5 peus 11 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Vidar Davidsen
Alçada 5 peus 11 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Davidsen va deixar Vålerenga després de la temporada 1986, i va jugar un any al seu club rival Lillestrøm abans de decidir retirar-se.

Amb qui surt Vidar Davidsen?

Segons els nostres registres, Vidar Davidsen és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Vidar Davidsen’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Vidar Davidsen. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Vidar Davidsen!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de jugador de futbol noruec més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Noruega . Vidar Davidsen celebra el seu aniversari el 4 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.