Eric Ross

Exploreu el valor net d'Eric Ross, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Eric Ross va néixer el 29 de setembre de 1993 als Estats Units. Estrella de vídeo Vine coneguda com Damnit Im Gambit que utilitzava sovint l'etiqueta 'neckroll' per a diversos dels seus vídeos. Va esborrar el seu compte Vine a mitjans del 2015, però continua publicant vídeos al seu Instagram.

Katy Ray

Exploreu el valor net de Katy Ray, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Katy Ray va néixer el 29 de setembre de 1999 als Estats Units. Personalitat de les xarxes socials que es va fer particularment coneguda pel seu prolífic canal Vine homònim. Era coneguda per haver reeditat amb freqüència vinyetes còmiques d'altres persones, a més de publicar els seus propis clips còmics de la seva vida personal.

Alejandro Galang

Exploreu el valor net d’Alejandro Galang, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Alejandro Galang va néixer el 19 de maig de 1995 als Estats Units. Estrella, raper i productor de Vine que va guanyar la fama publicant breus clips de la seva música original a Vine. També és molt conegut per llançar els seus senzills al lloc per compartir música SoundCloud.