Amy Gross

Exploreu Amy Gross patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Amy Gross va néixer l'1 d'octubre de 1978 als Estats Units. Molt coneguda per expressar Stella a la sèrie Winx Club. Repeteix el personatge en diverses versions de l'espectacle, des de Power of Believix fins a Enchantix.

Megumi Tota

Exploreu el patrimoni net de Megumi Toda, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa actriu de veu Megumi Toda va néixer el 8 de desembre de 1990 al Japó.

Jean Vander Pyl

Exploreu el valor net de Jean Vander Pyl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jean Vander Pyl va néixer l'11 d'octubre de 1919 als Estats Units. Actriu de veu que és reconeguda principalment per haver donat veu al personatge de The Flintstones Wilma Flintstone. Al programa també va ser l'artista acreditada de veu en off de Pebbles Flintstone i també va posar la veu a Rosie, la criada robot de The Jetsons.

Kylie Brown

Exploreu el valor net de Kylie Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Kylie Brown va néixer l'1 d'octubre de 1998 als Estats Units. Actriu que potser és més coneguda per donar veu a Rachel Amber al joc d'aventures aclamat per la crítica Life Is Strange: Before the Storm (2017). També és coneguda per les seves actuacions en directe a pel·lícules com The Book of Life (2017) i programes de televisió com Killer Kids.