William Wesley

DADES RÀPIDES
Data de naixement 14 d’agost de 1964
Lloc de naixement Camden
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 57 anys, 2 mesos, 15 dies
Horòscop Leo

Compte enrere d'aniversari de William Wesley

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de William Wesley, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té William Wesley? Amb qui surt William Wesley ara i quants diners té William Wesley?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de William Wesley

William Wesley és un famós Consultor , que va néixer el 14 d’agost de 1964 dins Estats Units . William Sydney Wes Wesley (nascut el 14 d'agost de 1964) és un consultor nord-americà de Creative Artists Agency. Conegut com a World Wide Wes o simplement Wes, Wesley és conegut per les seves relacions amb nombrosos jugadors i propietaris d’equips de la NBA, entrenadors en cap de bàsquet universitari i els seus agents. Considerat per molts observadors de la indústria com un corredor d’energia i un dels homes més influents en la vessant empresarial del bàsquet, va forjar aquests forts llaços sense estar associat a cap entitat comercial. Segons els astròlegs, el de William Wesley signe del zodíac és Leo .

El 20 de maig de 2010 a Mike and Mike in the Morning, Jalen Rose li va dir a Mike i Mike que va encunyar el sobrenom de Wesley World Wide Wes.Wesley també va ser molt visible els mesos previs a la deserció de LeBron James de l’agent Aaron Goodwin. Goodwin, que va deixar James fora de l'escola secundària, l'havia ajudat a guanyar un lucratiu contracte amb Nike. James va signar amb Rose durant l’estiu del 2005.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència de William Wesley & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de William Wesley. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de William Wesley en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

William Wesley Patrimoni net

William és un dels Consultor més ric i apareix al consultor més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, William Wesley el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

William Wesley Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Consultor
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

A principis dels anys vuitanta, Wesley treballava com a venedor a Pro Shoes Inc., una empresa de sabatilles d’elit, especialitzada en sabates de bàsquet de gamma alta, al carrer del centre comercial Cherry Hill.

William Wesley Alçada

Alçada de William Wesley No està disponible ara mateix. Guillem pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
William Wesley Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Wesley està relacionat amb The Family, un equip juvenil de bàsquet de la zona de Detroit, recolzat per l'ex guardià dels Detroit Pistons, Richard Hamilton, i compta entre els seus amics més propers Hamilton, Iverson i Dajuan Wagner, el fill de Milt Wagner i seleccionat a la primera ronda. Draft de la NBA del 2002. Tots són clients de Rose.

Amb qui surt William Wesley?

Segons els nostres registres, William Wesley és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, William Wesley’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a William Wesley. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de William Wesley.

Dades i curiositats

William Classificat a la llista de consultor més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . William Wesley celebra l’aniversari el 14 d’agost de cada any.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.