Wim Hof

DADES RÀPIDES
Data de naixement 20 d’abril de 1959
Lloc de naixement Països Baixos
País Països Baixos
Religió No disponible
Edat 62 anys, 6 mesos, 13 dies
Horòscop Taure

Compte enrere d'aniversari de Wim Hof

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Wim Hof ​​patrimoni net, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Wim Hof? Amb qui surt Wim Hof ​​ara i quants diners té Wim Hof?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Esdeveniment Hof
Nens 6

Biografia de Wim Hof

Wim Hof ​​és un famós Daredevil , que va néixer el 20 d’abril de 1959 dins Països Baixos . Conegut pel seu llibre del 2011 Becoming the Iceman (coescrit amb Justin Rosales), aquest temerari holandès va guanyar fama per la seva capacitat única de sobreviure a condicions inferiors a zero a través del que tant ell com un estudi científic del 2011 van afirmar ser la regulació mental del seu cos. temperatura interna. Segons els astròlegs, els de Wim Hof signe del zodíac és Taure .

Hof va néixer a Sittard, Limburg, Països Baixos, com un dels nou fills, (per ordre de naixement; Rob [1954], John [1955], Marianne [1957], Wim i Andre [bessons idèntics de 1959], Ruud [1961] , Ed [1962], Marcel [1964], Jacqueline [1967]] Hof té sis fills, quatre d'ells amb la seva primera esposa Marivelle-Maria (també anomenada Olaya), que va morir suïcidada el 1995, un fill, nascut el 2003 a la seva xicota, i un fill nascut el 2017 de la seva última xicota. Quan tenia 17 anys va sentir un desig sobtat de llançar-se a l’aigua freda i gelada del canal Beatrixpark. Hof ha dit que la seva tristesa per la pèrdua de la seva primera dona va ser formativa a l'hora de portar-lo a desenvolupar tècniques per afrontar entorns de baixa temperatura.Ell i els seus vuit germans van créixer a Sittard, Països Baixos. Els seus dos matrimonis van produir un total de cinc fills.

Wim Hof ​​(nascut el 20 d'abril de 1959), també conegut com The Iceman, és un atleta holandès extrem que destaca per la seva capacitat de suportar temperatures gèlides. Ha establert els rècords mundials de Guinness per nedar sota gel i perllongar el contacte de cos complet amb gel, i encara manté el rècord d’una mitja marató descalça sobre gel i neu. Atribueix aquestes gestes al seu mètode Wim Hof ​​(WHM), una combinació d’exposició freqüent al fred, tècniques de respiració i meditació. Hof ha estat objecte de diverses valoracions mèdiques i d'un llibre del periodista d'investigació Scott Carney.

el patrimoni net de lizabeth scott

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Wim Hof ​​ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Wim Hof. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Wim Hof ​​en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El 16 de març de 2000, Hof va establir el rècord mundial Guinness de nedar més lluny sota gel, amb una distància de 57,5 ​​metres (188,6 peus). El bany a un llac prop de Pello, Finlàndia, es va filmar per a un programa de televisió holandès, i una prova realitzada el dia anterior gairebé va acabar en un desastre quan les seves còrnies van començar a congelar-se i nedava a cegues. Un bussejador el va rescatar quan començava a perdre el coneixement. Stig Severinsen va establir un nou rècord de 76,2 metres (250 peus) el 2013.

Valor net de Wim Hof

Wim Hof ​​és un dels Daredevil més ric i apareix al Daredevil més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Wim Hof el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Wim Hof ​​Patrimoni net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Daredevil
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El 2008, va establir un rècord mundial Guinness cobrint el seu cos amb gel durant una hora i gairebé catorze minuts. Tres anys després, va batre el seu propi rècord, romanent en una tina de gel durant una hora i gairebé cinquanta-tres minuts.

El 16 de març de 2000, Hof va establir el rècord mundial Guinness de nedar més lluny sota gel, amb una distància de 57,5 ​​metres (188,6 peus). El bany a un llac prop de Pello, Finlàndia, es va filmar per a un programa de televisió holandès, i una prova realitzada el dia anterior gairebé va acabar en un desastre quan les seves còrnies van començar a congelar-se i nedava a cegues. Un bussejador el va rescatar quan començava a perdre el coneixement. Stig Severinsen va establir un nou rècord de 76,2 metres (250 peus) el 2013.

El 2007, Hof va pujar a una altitud de 7.200 metres (23.600 peus) a l'Everest vestint-se de pantalons curts i sabates, però no va aconseguir arribar al cim a causa d'una lesió al peu recurrent. El febrer de 2009, Hof va arribar al cim del mont Kilimanjaro en dos dies amb només pantalons curts i sabates. El 2016 va arribar al punt Gilmans al Kilimanjaro amb el periodista Scott Carney en 28 hores, un fet documentat posteriorment al llibre What Doesn't Kill Us. Al setembre, va córrer una marató completa al desert del Namib sense aigua, sota la supervisió del doctor Thijs Eijsvogels.

Altura de Wim Hof

Alçada de Wim Hof No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Wim Hof
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Va completar una marató en un clima negatiu de quatre graus (Fahrenheit) i va pujar tant a la muntanya Kilimanjaro com a la muntanya Everest amb només pantalons curts. Empresari i aventurer, va fundar una organització anomenada Innerfire amb el propòsit d’ensenyar als altres les seves tècniques de regulació física mental.

El 26 de gener de 2007, Hof va establir el rècord mundial de mitja marató més ràpida descalç sobre gel i neu, amb un temps de 2 hores, 16 minuts i 34 segons.

valor net de dov hikind

Amb qui surt Wim Hof?

Segons els nostres registres, Wim Hof és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Wim Hof’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Wim Hof. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Wim Hof!

Les persones han mort mentre intentaven el mètode Wim Hof. Quatre practicants del WHM es van ofegar el 2015 i el 2016, i els familiars van sospitar que els exercicis de respiració serien els culpables.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Daredevil més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Països Baixos . Wim Hof ​​celebra l’aniversari el 20 d’abril de cada any.

Quan s’exposa al fred, el cos humà pot augmentar la producció de calor tremolant, o un procés no tremolant conegut com termogènesi, en el qual les MTD, també conegudes com a greixos marrons, converteixen l’energia química en calor. Es coneix que una exposició lleugera al fred augmenta l’activitat de les MTD. Un grup de científics dels Països Baixos es va preguntar si l'exposició freqüent a fred extrem, tal com es practica amb el mètode Wim Hof, tindria efectes comparables. Els germans Hof són bessons idèntics, però a diferència de Wim, Andre té un estil de vida sedentari sense exposició al fred extrem. Els científics els van fer practicar els exercicis de respiració de Wim i després els van exposar a la temperatura més baixa que no induiria a estremir-se. Van concloure que no es van trobar diferències significatives entre els dos subjectes, cosa que indica que un estil de vida amb exposicions freqüents al fred extrem no sembla afectar l'activitat de les MTD i el CIT. Tots dos van tenir pujades del 40% de les seves taxes metabòliques respecte a la taxa de repòs, en comparació amb un màxim del 30% observat en adults joves. No obstant això, el seu percentatge de greix marró, encara que elevat per a la seva edat, no va ser suficient per explicar tot l’augment. La resta es va deure a la seva respiració vigorosa, que va augmentar l’activitat metabòlica dels músculs respiratoris. Els investigadors adverteixen que els resultats s’han d’interpretar amb precaució donat el baix nombre de subjectes i el fet que tots dos participants practiquessin el g-Tummo com a tècnica de respiració.

Hof apareix al videoclip de My Last Breath de James Newman, l’entrada del Regne Unit al Festival d’Eurovisió 2020.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.