Aaron Khoo

Exploreu el valor net d'Aaron Khoo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Aaron Khoo va néixer el 29 de setembre de 1987 a Singapur. Guionista, director i membre fundador de l'exitós canal de YouTube, TreePotatoes, que compta amb més de 380.000 subscriptors. Són coneguts sobretot per les seves comèdies, com 'Diferències entre cites i matrimoni' i '12 tipus de persones al gimnàs'.

Adriana Cubas

Exploreu el valor net d'Adriana Cubas, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Adriana Cubas va néixer el 29 de setembre de 1979 al Brasil. Estrella de les xarxes socials que ha guanyat fama pel seu canal de YouTube homònim. Ha guanyat més d'11 milions de visualitzacions per la seva marca de coaching vital a través de xerrades motivacionals i consells empresarials i formació.

Lexi Griswold

Exploreu el valor net de Lexi Griswold, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Lexi Griswold va néixer l'1 d'octubre de 1998 als Estats Units. Model i creador de contingut que ha adquirit fans a través de diversos comptes de xarxes socials. Ha aconseguit 40.000 subscriptors de YouTube i 150.000 seguidors d'Instagram gràcies als seus vlogs, articles de moda i fotos de vestits de bany.

Adam Dziergiewicz

Exploreu el valor net d'Adam Dziergiewicz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Adam Dziergiewicz va néixer el 29 de setembre de 1992 a Polònia. Personalitat de YouTube que és més reconeguda per publicar vídeos amb l'àlies professional Hunter Bright. El seu canal TheHunterBright presentava principalment contingut basat en els jocs Minecraft i Clash Royale.

Hola Zalhata Jabir

Exploreu el valor net de Salama Zalhata Jabir, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Salama Zalhata Jabir va néixer l’1 d’octubre de 1984 a Tanzània. Amfitriona de televisió de Tanzània que és àmpliament coneguda pel seu canal de YouTube MkasiTV. Ha guanyat popularitat allà per les seves sèries web de discussió musical de Chat de Ngaz.

Jordan Taylor

Exploreu el patrimoni net de Jordan Taylor, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jordan Taylor va néixer el 30 de setembre de 1991 als Estats Units. Molt conegut com el co-creador i col·laborador habitual del canal de comèdia de YouTube Blimey Cow. Ell, al costat del seu germà Josh, han guanyat popularitat pels seus esbossos d’estil mockumental i la sàtira original.

SayySooFlyy

Exploreu el valor net de SayySooFlyy, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa SayySooFlyy va néixer el 29 de setembre de 1992 als Estats Units. Estrella de les xarxes socials que ha guanyat fama pel seu canal de YouTube SayySooFlyy. Les seves reaccions a la nova música hip-hop, al costat de reptes, bromes i etiquetes, li han valgut una popularitat enorme.

AntonisX007GR

Exploreu el patrimoni net de AntonisX007GR, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós AntonisX007GR va néixer el 30 de setembre de 1996 a Grècia. Jugador i YouTuber de renom que publica moments divertits de diversos jocs, alhora que incorpora efectes de so i música originals als seus vídeos. Té més de 230.000 subscriptors.

El secret del guardià

Explora el valor net de The Keeper Secret, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famós The Keeper Secret va néixer l'1 d'octubre de 1994 a Espanya. Atleta i YouTuber el nom del canal de The Keeper Secret és una referència al porter del futbol. Els seus vídeos relacionats amb el futbol li han valgut més de 70.000 subscriptors.

Mia Chai

Exploreu el valor net de Mia Chai, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Mia Chai va néixer el 30 de setembre de 1993 a Malàisia. Àmpliament coneguda com la matriarca del popular canal de YouTube Chang Family. S’ha guanyat una gran popularitat per documentar la seva vida familiar al costat del seu soci romàntic de llarga data, Joe, fent desafiaments, bromes i tutorials de bellesa.

Michelle MangaMinx

Exploreu el patrimoni net de Michelle MangaMinx, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Michelle MangaMinx va néixer l'1 d'octubre de 1983 al Regne Unit. Famosa com a comentarista de videojocs de YouTube, ha acumulat més de 280 milions de visualitzacions al seu canal de YouTube, TheRPGMinx.

Charmx

Exploreu el valor net de Charmx, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Charmx va néixer el 30 de setembre de 1994 al Canadà. Fenomen de YouTube com a còmic, animador i jugador que ha acumulat més d'1 milió de subscriptors al seu canal Charmx. El seu canal Charmx2, creat el febrer de 2017, va mostrar els seus vídeos de reaccions i ha aconseguit més de 200.000 subscriptors.

Saleha Halilintar

Exploreu el valor net de Saleha Halilintar, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Saleha Halilintar va néixer l'1 d'octubre de 2010 a Indonèsia. El segon més petit d’onze nens aparegut al popular canal de vlogging de YouTube Gen Halilintar. La família ha guanyat més de 17 milions de subscriptors.

BambielR4

Exploreu el valor net de BambielR4, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Famous BambielR4 va néixer l'1 d'octubre de 1991 a El Salvador. Prolífica estrella de les xarxes socials que ha guanyat una gran popularitat al seu canal de YouTube BambielR4. Ha obtingut més de 324 milions de visualitzacions totals pels seus raps originals amb vídeos lírics al costat de sessions de transmissió de jocs.

Charlie Moon

Exploreu el valor net de Charlie Moon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Charlie Moon va néixer l'1 d'octubre de 1998 a Itàlia. Estrella italiana de YouTube que és àmpliament coneguda pel contingut del seu canal homònim. Ha guanyat popularitat allà pels seus jocs i muntatges per a diversos títols de jocs, inclosos Pokemon i Minecraft.

Ryan Kroner

Exploreu el valor net de Ryan Kroner, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ryan Kroner va néixer el 30 de setembre de 1992 als Estats Units. Una de les quatre personalitats dels videojocs vistes al canal de YouTube Treesicle que inclou sèries de vídeos anomenades 'The Story You Never Knew' i 'The Truth Maybe'. El canal té més de 900.000 subscriptors.

Kristian Harloff

Exploreu el valor net de Kristian Harloff, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Kristian Harloff va néixer l'1 d'octubre de 1980 als Estats Units. Fundador del lloc web de notícies i ressenyes de pel·lícules Schmoes Know al costat del seu soci Mark Ellis. Junts publiquen vídeos a YouTube, escriuen articles i fan un podcast setmanal.

Sis anells d'acer

Exploreu el valor net de SixRingsOfSteel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós SixRingsOfSteel va néixer l'1 d'octubre de 1999 als Estats Units. Personalitat dels jocs de YouTube que és àmpliament coneguda pel contingut del seu canal SixRingsofSteel. Ha guanyat una gran popularitat allà pels seus jocs esportius, com ara Madden, la sèrie NBA 2k i MLB: The Show.

James Mitchell

Exploreu el valor net de James Mitchell, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós James Mitchell va néixer el 29 de setembre de 1989 a Irlanda.

Wow Its Tamia

Exploreu el valor net de WowItsTamia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós WowItsTamia va néixer el 30 de setembre de 2002 als Estats Units. Personalitat d'Internet que es va fer un nom per primera vegada a través de YouNow. Va continuar augmentant la seva base de fans publicant contingut a TikTok, Funimate i YouTube.