Ziad Touma

DADES RÀPIDES
Data de naixement 4 de gener de 1974
Lloc de naixement Beirut
País Líban
Religió No disponible
Edat 47 anys, 9 mesos, 25 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Ziad Touma

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Ziad Touma, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Ziad Touma? Amb qui té Ziad Touma ara i quants diners té Ziad Touma?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Ziad Touma

Ziad Touma és famós Director de cinema canadenc , que va néixer el 4 de gener de 1974 dins Líban . Ziad Touma és un director, productor i guionista de cinema canadenc libanès nascut a Beirut, Líban el 1974 i resident a Mont-real, Quebec, Canadà. És el fundador de la productora de cinema, televisió i mitjans digitals Couzin Films. Segons els astròlegs, el de Ziad Touma signe del zodíac és Capricorn .

El 2003 va dirigir el seu primer llargmetratge, el llargmetratge de distribució teatral Saved by the Belles. La pel·lícula va guanyar diversos premis en festivals d'arreu del món va guanyar el premi a la millor pel·lícula al Festival de cinema i vídeo Inside Out de Toronto el 2003. L'any següent, el 2004, va ser nominada a tres premis Canadian Genie al millor èxit en fotografia, millor èxit en Direcció d'Art i Millor Assoliment en Música – Cançó Original.d Brickashaw Ferguson patrimoni net

Touma va ser escollit com a Noisemakers de 2001 pel setmanari cultural Montreal Mirror. La revista Playback el va triar com un dels deu millors per veure.

quants anys té fran

També ha dirigit sèries de televisió Webdreams (2005), Chop Shop (2009) i Dussault Inc. (2011)

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ziad Touma ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Ziad Touma no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Ziad Touma en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Va produir un llargmetratge documental titulat Profession Veejay per a MusiquePlus, el curtmetratge guardonat Birthday Girl i el llargmetratge Adam's Wall, que va començar la seva carrera a la tardor de 2008.

Patrimoni net de Ziad Touma

Ziad Touma és un dels el director de cinema canadenc més ric i figura al director de cinema canadenc més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Ziad Touma el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i salari de Ziad Touma
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Director de cinema canadenc
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Ziad Touma es va graduar al programa de comunicació de la Universitat de Concordia el 1994. La seva pel·lícula d'estudiant Dinner at Bubby's va guanyar la millor pel·lícula estudiantil canadenca al Festival Internacional de Curtmetratges de Montreal el 1995.

Va produir un llargmetratge documental titulat Profession Veejay per a MusiquePlus, el curtmetratge guardonat Birthday Girl i el llargmetratge Adam's Wall, que va començar la seva carrera a la tardor de 2008.

valor net de cooper davis

Alçada de Ziad Touma

L'alçada de Ziad Touma No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Ziad Touma
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Abans d'establir Couzin Films, entre 1995 i 2001, va ser director de MusiquePlus i MusiMax, canals de música especialitzats a Mont-real i guionista i director de sèries a Galafilm.

Amb qui està sortint Ziad Touma?

Segons els nostres registres, Ziad Touma és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny del 2021, Ziad Touma's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per Ziad Touma. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Ziad Touma!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el director de cinema canadenc més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Líban . Ziad Touma celebra l'aniversari el 4 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Kimbi Daniels

Exploreu el valor net de Kimbi Daniels, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador canadenc d’hoquei sobre gel canadenc Kimbi Daniels va néixer el 19 de gener de 1973 a Canadà.

Pranshu Kaushal

Exploreu el valor net de Pranshu Kaushal, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor indi Pranshu Kaushal va néixer el 26 de setembre de 1989 a l'Índia.

Badradine Belloumou

Exploreu el valor net de Badradine Belloumou, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol francesa Badradine Belloumou va néixer el 15 de març de 1984 a França.

Jakub Słowik

Exploreu el valor net de Jakub Słowik, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Słowik va néixer el 31 d'agost de 1991 a Polònia.

Antoni Chan

Exploreu el valor net d'Anthony Chan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós economista Anthony Chan va néixer l'1 d'octubre de 1952 a Hong Kong.

Alexander Volkanovsky

Exploreu el valor net d’Alexander Volkanovski, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Alexander Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Austràlia. Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Shellharbour, Nova Gal·les del Sud. El seu pare va néixer al poble de Beranci, a Macedònia, part de Iugoslàvia, mentre que la seva mare és de Grècia. Alex va començar a entrenar en lluita grecoromana a una edat primerenca i va guanyar un títol nacional als 12 anys. Va decidir abandonar la lluita lliure als 14 anys i, en canvi, es va centrar en una carrera a la lliga de rugbi com a primer remer. Volkanovski va assistir a l'escola secundària Lake Illawarra durant la seva adolescència i va treballar com a formigó després de graduar-se.

Katherine Raymont

Exploreu el valor net de Katherine Raymont, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de cricket Katherine Raymont va néixer el 31 d'octubre de 1959 a Austràlia.

Laurent Landi

Exploreu el valor net de Laurent Landi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador de gimnàstica Laurent Landi va néixer el 18 d'octubre de 1977 a França.

Syoh Yoshida

Exploreu el valor net de Syoh Yoshida, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista japonès Syoh Yoshida va néixer el 24 de gener de 1984 al Japó.

Klaus-Dieter Kurrat

Exploreu el valor net de Klaus-Dieter Kurrat, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós atleta olímpic alemany Klaus-Dieter Kurrat va néixer el 16 de gener de 1955 a Alemanya.

Arturo Aviles

Exploreu el patrimoni net d’Arturo Aviles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós gerent de futbol de l'Associació Arturo Aviles va néixer el 26 d'abril de 1961 a Mèxic.

Shelly Jaronsky

Exploreu el valor net de Shelly Jaronsky, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shelly Jaronsky va néixer el 10 d’agost de 1975 als Estats Units. Autor de no ficció del blog Cookies and Cups. Va començar el bloc per justificar el seu amor pel sucre. Té més de 180.000 seguidors al seu compte d’Instagram de cookiesandcups.

Lucas Dominguez

Exploreu el valor net de Lucas Domínguez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol de l'Associació Lucas Domínguez va néixer el 27 d'octubre de 1989 a Xile.

Vaclav Prospal

Exploreu el valor net de Vaclav Prospal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador d'hoquei sobre gel Vaclav Prospal va néixer el 17 de febrer de 1975 a la República Txeca.

Maria Tutaia

Exploreu el valor net de Maria Tutaia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Maria Tutaia va néixer el 18 de febrer de 1987 a Nova Zelanda. Atac de gol de netball i tirador de gols que va guanyar l'or als Jocs de la Commonwealth el 2006 i el 2010 i la plata als Campionats del Món de Netball de 2007.

Cedella Marley

Exploreu el valor net de Cedella Marley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Cedella Marley va néixer el 23 d'agost de 1967 a Jamaica.

Artika Devi

Exploreu el valor net d'Artika Devi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Artika Devi va néixer el 29 de setembre de 1979 a Indonèsia. Concursant de concurs que va protagonitzar una pel·lícula musical indonèsia anomenada Opera Jawa el 2006. Va rebre nominacions al Festival Internacional de Cinema de Toronto de 2006.

Stanny Van Paesschen

Exploreu el valor net de Stanny Van Paesschen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa hípica Stanny Van Paesschen va néixer el 24 d’abril de 1957 a Bèlgica.

Gabe Carimi

Exploreu el valor net de Gabe Carimi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Gabe Carimi va néixer el 13 de juny de 1988 als Estats Units.

Rajendra Arlekar

Exploreu el valor net de Rajendra Arlekar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós legislador Rajendra Arlekar va néixer el 23 d'abril de 1954 a l'Índia.

Ninetta Què

Exploreu el valor net de Ninetta Vad, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa piragüista Ninetta Vad va néixer el 16 de febrer de 1989 a Hongria.

Samuel Pires

Exploreu el valor net de Samuel Pires, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter brasiler Samuel Pires va néixer el 17 de gener de 1989 al Brasil.

Ruda Franco

Exploreu el valor net de Ruda Franco, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de waterpolo Ruda Franco va néixer el 25 de juliol de 1986 al Brasil.

Neuroembriòleg

Neuroembriòleg

Robert Calcagno

Exploreu el valor net de Robert Calcagno, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós conseller delegat Robert Calcagno va néixer el 26 de juny de 1960 a França.